Naša Ponuda

Apartmanska Kuća Jerko svojim gostima nudi odmor u pet moderno opremljenih, klimatiziranih apartmana. U apartmanima je moguće smjestiti do dvadeset osoba. U svim apartmanima je klima uređaj, SAT/TV i WiFi.
Smješteni u blizini poznatih turističkih središta, lako dostupni automobilom, taksijem ili autobusom, a ipak u mirnom i tihom okruženju, Apartmani Jerko savršen su izbor za Vaš odmor ili poslovna putovanja.

U ponudi su dva apartmana tipa A2+2, dva apartmana tipa A2+1 i jedan apartman tipa A3+2. Svi apartmani, osim apartmana Br 5., nalaze se na drugom katu kuće. Apatman Br. 5 nalazi se u sklopu kuće, a ima i poseban ulaz i te mogućnost korištenja dvije terase.

U dogovoru s vlasnikom gostima se može osigurati doručak, polu-pansion odnosno puni pansion.

Apartman Br.1 - A2+2:
U apartmanu je kuhinja s kaučem na razvlačenje za dvije osobe, dvokrevetna soba, kupatilo (tuš/wc). Izlaz na balkon je iz sobe i kuhinje. Apartman je klimatiziran i ima SAT/TV i WiFi.

Apartman Br.2 - A2+2:
U apartmanu je kuhinja s denvnim boravkom (kauč na razvlačenje za dvije osobe), dvokrevetna soba, kupatilo (tuš/wc). Izlaz na bakkon je iz sobe i kuhinje. Apartman je klimatiziran i ima SAT/TV i WiFi.

Apartmani Br.3 i  Br.4 - A2+1:
U apartmanu je kuhinja s kaučem na razvlačenje za jednu osobu, dvokrevetna soba, kupatilo (tuš/wc). Apartmani su klimatizirani i imaju SAT/TV i WiFi.  Gosti apartmana Br. 4 imaju pravo korištenja balkona koji nije u sklopu apartmana.

Apartman Br.5:
Apartman ima poseban ulaz, a u apartmanu je prostrani dnevni boravak s kuhinjom (kauč na razvlačenje za dvije osobe), soba s jednim francuskim ležajem i dodatnim krevetom za treču osobu, kupatilo (tuš/wc). Apartman je klimatiziran i ima SAT/TV i WiFi. Gosti mogu koristiti dvije terase.

Apartmanska Kuća Jerko, nalazi se na predjelu Resnik na oko 5km od centra Trogira, grada pod zaštitom UNESC-a, oko 20km od Splita, najvećeg grada u Dalmaciji, te na oko 5minuta vožnje od Zračne Luke Split.

U suradnji s partnerima gostima je omogućen odabir raznih izleta: NP Krka, NP Kornati, Rafting, Fish Piknik...

Gostima nudimo uslugu transfera od naših apartmana do zračne luke Split, Trajektne luke Split te ostale transfere na zahtjev. Cijena apartmana ne uključuje cijenu transfera.

Gostima je osiguran privata parking ispred kuće.
Naša Ponuda Naša Ponuda Naša Ponuda Naša Ponuda
Početna Ponuda Foto Galerija Cijene & Rezervacije Lokacija Trogir, Kaštela, Split
English Hrvatski Deutsch Italiano